ONZE MEDISCHE DRIVE-IN KEURINGEN MAKEN DE MENSEN GELUKKIG


Ook dit weekend hebben we weer de DRIVE-IN keuringen gehouden, en het was wederom een succes te noemen!

Chauffeursnieuws/Transporteffect is erg blij keer op keer mensen te kunnen helpen die in een lastig pakket komen doordat keuringsinstanties gewoon maar de deuren sluiten in deze tijd.

We horen ook meermaals dat andere aanbieders nu in onze ogen woekerprijzen rekenen en dat mensen dan nog vaak aan het lijntje worden gehouden omdat veel keuringslocaties nu dicht zijn.

Als men dan toch een keuring kan bemachtigen liggen de prijzen voor een groot rijbewijs al snel tussen de 120-150 euro, wat voor ons vreemd is.

Wij hanteren normale prijzen voor een consult; dezelfde prijzen die ook worden gerekend als men voor een ander geval naar een arts moet.

Echter betalen wij ook aan de Arbodienst en moeten we onze eigen kosten doorbereken, maar dan nog hoeven we niet meer dan 80 euro te vragen voor een groot rijbewijs en 60 euro voor een klein rijbewijs.

Vanwege het succes hebben wij besloten dat we willen blijven doorgaan de mensen te bedienen. De blijde gezichten en de mooie commentaren op facebook geven ons de energie daarvoor.

Veel beroepschauffeurs moeten in 2021 verlengen. Wij hopen dat deze chauffeurs niet vergeten dat wij altijd voor hen hebben klaargestaan en ook nu klaarstaan, en dat zij ook als andere Arbodiensten weer open zijn toch bij ons zullen komen keuren.

Wat wij erg fijn en mooi vinden is dat we meer 75-plussers ontvangen, omdat jongeren vertellen dat ze bij ons ook kunnen keuren.

Dit is voor ons fenomenaal en geeft ons een goed gevoel.

Chauffeursnieuws/Transporteffect is enkel ontstaan om juist eenheid te krijgen onder de beroepschauffeurs en de knelpunten in het transport gezamenlijk te belichten en op te lossen.

De medische keuringen zijn hier een onderdeel van, omdat rijbewijzen ook in deze tijd gewoon blijven verlopen, waardoor we met een oplossing moesten komen.

Het contact met de mensen tijdens deze keuringen doet ons zeer goed. We hebben mooie dialogen over zaken waarvoor beroepschauffeurs aandacht willen hebben.

Chauffeursnieuws/Transporteffect heeft een gezicht onder de beroepschauffeurs, en niet alleen digitaal.

Politici en andere organisaties zien dit ook, en het vergroot alleen maar onze invloed in het aankaarten en oplossen van kwesties in het transport.

Persoonlijk geeft het mij ongelooflijk veel kracht te zien dat beroepschauffeurs zelfs in deze tijd de spreekwoordelijke handen ineenslaan.

Zelfs op dit punt maken wij als beroepschauffeurs al een verschil. Het woord “eenheid” krijgt zijn betekenis terug.

Met vriendelijke groet,

Aschwin Cannoo

voorzitter

Chauffeursnieuws/Transporteffect


Klik hier voor het overzicht

Volg ons:

1 Trackback / Pingback

  1. DE DRIVE-IN KEURINGEN ZIJN EEN GROOT SUCCES

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.