Ik ben 75+ op het moment dat mijn rijbewijs verloopt

Als u mag doorrijden met een verlopen rijbewijs

Veel 75+’ers vallen onder een speciale regeling: zij mogen één jaar met een verlopen rijbewijs doorrijden. Als dit voor u geldt, heeft u hierover bericht ontvangen. Mag u inderdaad een jaar extra doorrijden? Dan ontvangt u van ons uiterlijk 6 maanden voor het verlopen van dat jaar bericht van ons over uw Gezondheidsverklaring.

U krijgt altijd een verwijzing naar een of meer artsen. Wij raden u aan om meteen de afspraken met de artsen te maken. Hoe eerder u dat doet, hoe eerder wij de rapporten van de artsen hebben. Zodra wij alle rapporten binnen hebben, gaan we aan de slag. U krijgt ruim voordat het extra jaar om is, een definitief besluit.

https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-houden/nl/gezondheidsverklaring/wanneer-hoor-ik-iets-van-het-cbr-over-mijn-gezondheidsverklaring/ik-ben-75-op-het-moment-dat-mijn-rijbewijs-verloopt.htm

Volg ons:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.